Az informatikai megoldás-szállító mikro- és kisvállalatok számára.
Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu

Miskolc
Meggyesalja utca 93.

Ingyenes Upgrade Panda 2011-es termékekre


Biztonságosab, egyszerűbb, erőforrás barát

Szeretne az elsők között lenni, akik a Panda Security új, 2011-es termékcsaládját használják?

Hosszabbítsa meg Panda 2010 szolgáltatását kedvező áron most és emellé még upgradet is biztosítunk az új, 2011-es termékverzióra, amint megjelenik. Online termék-hosszabbítás vásárlásakor 30% kedvezményt biztosítunk az otthoni termékekre:

Panda Antivirus Pro 2010

Panda Internet Security 2010

Panda Global Protection 2010

Telepítse és felejtse el a vírusokat, hekkereket, kémprogramokat.

Maximális védelem minden típusú internetes fenyegetés ellen.

Élvezze a teljes biztonságot és biztosítsa adatai sérthetetlenségét.

Mindenkinek, aki június folyamán regisztrál új vagy hosszabbítás terméket upgradet biztosítunk az új, 2011-es Panda szoftverekre, amint megjelenik!

*Az ajánlat és az ingyenes upgrade a 2011-es termékekre csak korlátozott ideig érvényes. Az ajánlatban szereplő termék tartalmazza a 3 számítógép védelmét ellátó licenccsomagot, 12 hónapig napi vírusadatbázis frissítést, 24h Tech Supportot angol nyelven emailen, magyar nyelven munkaidőben.


Tekintse meg kapcsolódó oldalainkat

Vírusírtó software árlista
Vírusirtó Panda OnLine vásárlás árlista

Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu
Informatikai rendszerek Önnek! Az informatikai, számítástechnikai megoldások megbízható szállítója. SzámGép .hu - Klick Computer ( Miskolc, Meggyesalja u. 93.) 2024 Minden jog fenntartva!
Cégünk rendelkezik a Microsoft Kisvállalati TermékSpecialista minősítéssel, mely azt jelöli, hogy kis-, és középvállalkozások számára a Microsoft által is elismert szolgáltatási minőséget biztosítunk. Acer Pont : Acer Point - Acer Channel Partner Dell Regisztrált Partner : Dell Registered Partner Intel termékintegrátor - Intel Product Integrator Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner A Klick Computer az Allianz Hungária szerződött javítási partnere : villámcsapás, tűzeset, beázás kárt tett a számítógépében, akkor forduljon hozzánk bizalommal